Om os

Hvem er vi bag Justbamboo.dk?

JUST BAMBOO - om os

Hvem er vi?

Just Bamboo er stiftet af Sune, Malthe og Magnus. Tre unge venner på 20 år fra Thy. Vi kender hinanden helt tilbage fra folkeskolen, som skaber grobund for et godt samarbejde bag Just Bamboo. Vi ønsker at fremme bambus og dens egenskaber gennem innovative idéer og projekter.
Men hvordan startede det?

Hvor det hele startede

I Thy er vi alle født og opvokset. Nationalpark Thy og naturen er derfor os alle meget nært, og en grøn tilgang til produktudvælgelsen lå derfor til højrebenet. Tilmed har vi alle gået rundt med en iværksætterdrøm i os.
Men hvordan kombinerer man iværksætteri med grønne alternativer?

Grønt bidrag gennem bambus

Vi kom frem til den fantastiske græsart: Bambus. Vi var alle overraskede over hvor mange vidunderlige egenskaber bambus rummer. Vi fandt frem til, at bambus, efter vores mening, er et undervurderet materiale.
Der gik ikke lang tid før valget faldt på bambus som fællesnævner for produkterne, og heraf kom navnet 'Just Bamboo' meget naturligt.

Just Bamboo bestræber sig på at udbrede hverdagsprodukter i det bæredygtige og modebevidste materiale, bambus. Kernen i Just Bamboo er vissionen om en grønnere fremtid gennem innovation.
Da vi startede Just Bamboo havde vi endnu et kriterie: kvalitet skulle være i højsædet. Vi er derfor meget bevidste om kunderejsen og kvaliteten, som er nogle af nøgleordene hos Just Bamboo.

Vi i Just Bamboo har en klar vision. En vision om, at virksomheden skal bidrage til den grønne omstilling gennem innovative idéer - vi vil vise, at bæredygtighed kan udvindes af lyst, og sagtens kan være modebevidst og stilrent.