Just Bamboo donerer

Hos Just Bamboo ønsker vi at hjælpe til i den bæredygtige retning, vi vil samtidig gerne skabe et fokus på bambus som materiale, samt dens fede egenskaber. Vi vil hos Just Bamboo vise, at der er handling bag vores ord, og har derfor, i samarbejde med den colombianske bambusfarm, Hacienda Guadua bamboo, valgt at plante bambus.


For hvert produkt vi sælger, vil vi donere 2 kr til plantning af nyt bambus. De 2 kr går udelukkende plantning af nyt bambus

Fælles indsats

Hver gang DU donerer er DU med til at hjælpe den bæredygtige fremgang.
Hos Just Bamboo ser vi en klar kobling mellem vores DNA som distributør af bambus produkter og donation til bambus. Vi ser det som et privilegie at have muligheden for at være med til at plante bambus

JUST BAMBOO - vi donerer

Sammen står vi stærkere

Hvis vi skal komme den globale opvarmning til livs, spiller erhvervslivet en væsentlig rolle. Vi håber defor, at andre virksomheder som os ligeledes vil støtte og udvikle innovative idéer til den bæredygtige udvikling, så vi sammen kan udvikle en grønnere fremtid.

JUST BAMBOO - vi donerer

Vores projekt

Vi vil indtil videre med vores initiativ være med til reducere cirka 2 tons CO2. Vi ønsker naturligvis at plante så meget bambus som muligt, så vi kan være med til at sætte fokus på den grønne omstilling.

Læs mere her