JUST BAMBOO - levering

Levering

Vi sender til hele Danmark. Faste fragtpriser på 29 kr. til pakkeboks med GLS og 49 kr. for levering med omdeling til privat med GLS. Fri fragt gælder ved køb af over 399 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Den gennemsnitlige leveringstid ligger på 2-4 hverdage.

JUST BAMBOO - levering

Hvis noget skal ændres efter en bestilling:

Skulle det ske, at du efter at have afgivet en ordre, finder ud af, at du har angivet en forkert adresse eller skal ændre anden specifik oplysning i forsendelses- eller faktureringsadressen, kan det ændres. Det kræver blot, at du tager kontakt til kundeservice umiddelbart efter din bestilling - der kan ændres indtil ordren er afsendt. Er ordren sendt afsted, skal den annulleres, og der skal afgives en ny.
Ved annullering af en ordre vil pengene blive refunderet hurtigst muligt.
Du kan benytte kontaktformularen nederst på siden.

JUST BAMBOO - levering

Hvad sker der, hvis bestillingen ikke afhentes:

Hvis bestillingen ikke afhentes af modtageren, vil den blive returneret til lageret. Når vi har modtaget den, vil den blive behandlet og tilbagebetalingen foretages. 
Forsendelsen af bestillingen og returneringen til lageret omfatter transportudgifter, som betales af personen, der afgav bestillingen. Derfor vil der modtages en tilbagebetaling, der svarer til værdien af den returnerede vare minus udgifter for tovejsleveringen.
Denne proces kan tage op til fire uger. 

JUST BAMBOO - levering

Vi bruger miljøvenligt emballage

Hos Just Bamboo sætter vi handling bag vores ord, og pakker vores pakker med miljøvenligt emballage. Gavepapir såvel som klistermærke er produceret i genanvendelige materialer.
Du kan læse mere om dette HER.

Hvad kan vi hjælpe med?